Roulette strategie

Roulette is een leuk en spannend casinospel, dat erg populair is. Maar Roulette is en blijft een kansspel: of je wint of verliest hangt grotendeels af van geluk en de uitkomst van het spel is van tevoren niet te voorspellen. Als je ingezet hebt en het Roulette wiel draait, blijft het afwachten. Toch zijn er spelers die zweren bij het spelen met een Roulette strategie en die je kunt toepassen om je kans op geluk in het roulette spel te vergroten. In dit artikel leggen we uit hoe de meest bekende roulette-strategieën werken en hoe je ze toepast in jouw spelletje Roulette! Met deze bruikbare en praktische strategieën voor roulette haal je meer uit je spel. Want meer kans om te winnen, wie wil dat nou niet?

Welke Roulette strategie ?

In ons artikel roulette tips vind je een aantal zeer bruikbare tips maar Roulette spelen met een strategie, welke Roulette strategie je ook kiest, is anders: door op een bepaalde manier in te zetten én bij deze inzet te blijven, maak je volgens kenners meer kans op winst. ‘The Red Bet’ is de bekendste roulette strategie, die ook wel bekendstaat als het Martingale Systeem: je bepaalt voor het inzetten je kleur en houdt hieraan vast. Omdat je bij je kleur blijft heb je elke beurt ongeveer 50% kans om te winnen. Wanneer de kogel niet op jouw kleur valt, verdubbel je de inzet.

Een andere roulette strategie is te vergelijken met ‘The Red Bet’: de kolommen strategie. In plaats van een kleur, kies je bij dit systeem voor een kolom. Je blijft bij deze kolom en bij verlies, verdubbel je je inzet.

d’Alembert systeem

Het d’Alembert-systeem is een iets andere Roulette strategie die je kunt gebruiken als je Roulette gaat spelen. De d’Alembert strategie gebruik je bij inzetten die de meeste kans op winst geven, zoals even/oneven of zwart/rood. Het verschil zit hem in de inzet: waar je bij bijvoorbeeld ‘The Red Bet’ je inzet verdubbelt, gebeurt dat bij het d’Alembert-systeem niet. Wanneer je een winst behaald hebt, wordt de inzet juist gehalveerd. Maar na een verlies dien je je inzet wel te verdubbelen. De gedachte achter deze strategie is dat je je winst niet meteen verspeelt, maar deze juist een beetje verspreidt.

Het Fibonacci systeem

Fibonacci was een wiskundige uit de middeleeuwen. Hij is de bedenker van de Fibonacci-reeks: nummers die steeds de som zijn van de vorige getallen (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21). Bij Roulette wordt deze strategie gebruikt voor het inzetten: wanneer je verliest, gebruik je de som van de laatste twee getallen in de rij als inzet voor de volgende ronde. Als je wint, verwijder je de laatste twee getallen in de reeks, want dit was de som van je laatste inzet.

Een voorbeeld: in de eerste ronde zet je 10 euro in, die je verliest. In de tweede ronde zet je dus weer 10 euro in. Wanneer je deze verliest, zet je in de derde ronde 20 euro in: de som van de laatste twee inzetten. Verlies je weer? Dan zet je 30 euro in: de som van de twee laatste inzetten. De kans op een hogere winst wordt hiermee steeds groter.

Geluksgetal

geluksnummer strategieEen roulette strategie met wat meer risico is ‘Lucky Number’. Vooraf bepaal je jouw geluksgetal en bij elke inzet zet je alleen in op dit getal. Logischerwijs maak je met deze strategie veel minder kans op winst dan met ‘The Red Bet’ of het d’Alembert-systeem. Houd je wel van een beetje risico? Blijf dan bij je geluksgetal en uiteindelijk zul je winst behalen!

Ook belangrijk

De genoemde Roulette strategieën zijn bedoel om wat meer kans op winst te maken in je roulette spel. Onthoud wel dat een strategie voor Roulette alleen maar een strategie is: de uiteindelijke uitkomst kun je er niet mee bepalen! Het gebruik van een strategie voor Roulette kan dan ook alleen, wanneer je zelf weet waar je grenzen liggen. Maak vooraf afspraken met jezelf over het maximale bedrag dat je in mag zetten. Omdat veel strategieën te maken hebben met vasthouden aan één bepaalde inzet, kan het roulette spel misschien wat saai worden. Maar wil je echt meer kans op winst maken? Houd je dan aan je plan!

Beste Roulette strategie

Welk is dan de beste Roulette strategie  en is Roulette spelen met een strategie wel zinvol? Daar verschillen de meningen nog altijd over . Het is aan jou om uit te vinden of  spelen met een strategie iets voor jou is en wat voor jouw de beste Roulette strategie is. Bedenk wel dat geen enkel systeem waterdicht is. Elke Roulette strategie of systeem kent zijn voordelen en nadelen maar heb je gekozen om te spelen met een bepaalde Roulette strategie, houdt je dan ook aan het spelen met dit systeem en wijk er niet vanaf want dan werkt de Roulette strategie zeker niet.