Angelika systeem uitgelegd

Grootste winstkans met Roulette spelen

Je kunt online roulette op een heleboel verschillende manieren spelen. Je kunt je inzet natuurlijk op één getal leggen, maar meestal is het slimmer om je kans te spreiden. Vaak kiezen beginners voor twee rijen of een kleur, zodat de gemiddelde winkans tegen de 50% aanzit. Het spel gaat echter niet alleen om je inzet, maar ook om de strategie die je gebruikt. In dit artikel bespreken we de Angelika methode. Wanneer je speelt volgens deze vaste structuur, neemt de kans dat je wint op termijn toe. Hoe werkt deze strategie en hoe kun je dit inzetten bij roulette online?

De Angelika methode bij online roulette

De Angelika methode is ontwikkeld door een Duitse vrouw genaamd Angelika Tepperwein. In de jaren zestig van de vorige eeuw heeft zij veel geld gewonnen door deze methode consistent toe te passen. Het werkt als volgt: een speler kiest een bepaalde inzet om mee te beginnen en past deze vervolgens aan. Wanneer de speler wint, wordt de inzet verlaagd met een vast bedrag. Verliest de speler, dan wordt de inzet op eenzelfde wijze verhoogd. Wanneer een gokker bijvoorbeeld begint met een inzet van 10 euro, dan gaat bij winst de inzet omlaag naar 8 euro. Bij verlies zet hij of zij 12 euro in. De Angelika methode werkt alleen op de vakken waar de winkans per spin het hoogst is. In de praktijk gaat het dan om zwart of rood, hoog of laag en de even of oneven getallen.

Verliezen terugwinnen

Angelika systeem uitgelegdWanneer een speler verlies maakt, is dat verlies eenvoudig te compenseren. De methode gebruikt daarvoor twee manieren. Om te beginnen blijft het verlies beperkt. Wanneer een speler wint, gaat de inzet omlaag waardoor een gedeelte van de winst behouden blijft. Daarnaast gaat bij verlies de inzet juist omhoog. Hierdoor wordt een gedeelte van het verlies direct gecompenseerd bij eventuele winst. Het verlies wordt dus zowel beperkt, als gecompenseerd bij een succesvolle spin. Op deze manier ga je vaker met een positief saldo naar huis.

Van tafel wisselen

Bij roulette online voor geld komt pech ook voor. Je gokt een paar keer verkeerd en plotseling sta je met lege handen. De  Angelika methode raadt dan aan om van tafel te wisselen en op een tweede tafel je inzet te verdubbelen. Dit maakt dat je bij winst het verlies op de vorige tafel snel terugverdient. De methode wordt dus vaak gespeeld met kleinere inzetten, waar dit soort verdubbelingen mogelijk zijn. Speel met deze methode nooit met een te hoge inzet en gebruik enkel speelgeld dat je kunt missen.