Key Bet Roulette

Key Bet Roulette

Europees roulette, Amerikaans roulette, Frans roulette: de gemiddelde roulettespeler heeft genoeg om uit te kiezen. Daar blijft het echter niet bij: de traditionele regels worden regelmatig bewerkt, om zo nieuwe en frisse varianten van het spel aan te bieden. Zo wordt op veel speelautomaten het zogeheten ‘Key Bet Roulette’ gespeeld. Deze vorm van roulette geeft de speler een betere kans om te winnen, dankzij de toevoeging van het Key Bet veld. Tegenwoordig bieden steeds meer aanbieders deze vorm van roulette ook op het internet aan. Online roulette spelen is zo een stuk vermakelijker! Wat is Key Bet Roulette en is het voordelig voor de speler?

Hoe werkt Key Bet Roulette?

Key Bet Roulette is een aangepaste variant van Europees roulette. Omdat Key Bet Roulette werkt met een Europees roulettespel, ontbreekt de dubbele nul. Het winpercentage van de speler ligt daardoor direct hoger dan bij de Amerikaanse tegenhanger. Naast de cijfers 0-36 is bovendien een ander veld toegevoegd: het Key Bet veld. Zet je in op dit veld, dan maak je kans op aanvullende prijzen. Key Bet Roulette werkt bijvoorbeeld met een pot. Deze pot is in de regel een percentage van de inzet op het Key Bet veld. Wanneer je 5 euro inzet op de Key Bet, is de kans groot dat de pot 500 euro bevat!

Key Bet Roulette winnen

Het spel verloopt zoals een normaal roulettespel, met de toevoeging van speciale vermenigvuldigers. De speler plaats zijn of haar inzet en vervolgens draait de croupier het rad. Wanneer de kogel ronddraait, licht één van de vermenigvuldigers op. Ook kan het woord ‘Pot’ oplichten. Wanneer de kogel op het Key Bet Veld landt wint de speler de inzet terug, verrekend met de vermenigvuldiger. Dat is 10, 20, soms zelfs 50 keer de inzet! Ook kan de speler op deze manier de volledige pot mee naar huis nemen!

Wat zijn de voordelen voor de speler?

Bij Key Bet Roulette heeft de speler simpelweg meer kans om met winst naar huis te gaan. De verdubbelaars en de kans op de pot halen de winstmarge van het huis naar beneden. Bij Amerikaans roulette is het voordeel voor het casino 5,26%, maar bij Key Bet Roulette is dat nog maar 4,66%. Dan is het uiteraard wel noodzakelijk op de Key Bet in te zetten. Denk dus goed na over hoe je de inzet verdeelt! Dankzij spelvarianten als Key Bet Roulette blijft online roulette spelen altijd spannend!

Ontdek ook bijvoorbeeld: Frans roulette!