Premier Roulette

Premier Roulette spelen

Premier Roulette is een spel dat een aantal bijzonderheden kent. Het spelen van het Premier Roulette is een aparte beleving. Het is een volledig geautomatiseerd spel is. Maar door het ontwerp van het spel krijg je wel het gevoel dat je in een gewoon casino Roulette aan het spelen bent. Het Roulette wiel wordt praktisch in 3D weergegeven. Dat maakt het Premier Roulette spel bijzonder om te zien en om te spelen.

Premier Roulette spel

Premier Roulette spelen

Het Premier Roulette spel heeft een paar bijzonderheden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Premier Roulette Diamond hoef je bij het spelen van Premier Roulette het burenspel niet zichtbaar te zetten. Het staat gelijk op de speeltafel. Ook nu kun je de kleur van de speeltafel zelf bepalen. Daarbij is er natuurlijk ook een tabel van de nummers die in de afgelopen speelrondes gevallen zijn. Maar er is meer te zien en in te stellen bij het Premier Roulette spel. De combinatie van de weergave van het Roulette wiel en de instelmogelijkheden maken van Premier Roulette een heel bijzondere beleving.

Snelheid

De snelheid van het Roulette wiel kun je bij Premier Roulette in twee snelheden instellen. Normaal of met een turbo snelheid. Kies je voor het laatste dan lijkt het net alsof je het balletje niet meer kunt zien door zijn snelheid. Je ziet alleen het Roulette wiel draaien. Dat zal in het begin even vreemd over komen. Toch is het een Roulette variant die betrouwbaar is en eerlijk gespeeld kan worden. Daar heeft de software ontwikkelaar Microgaming wel voor gezorgd. Premier Roulette is voor het eerst al in 2009 te spelen geweest. Het uiterlijk van het spel is helemaal van deze tijd. De weergave van het Roulette wiel is levensecht.

Red en Black splits

Red en Black splits

Ken je het spel niet dan is het niet raadzaam om gelijk voor geld te gaan spelen. Zeker omdat er verschillende inzet mogelijkheden zijn. Je kunt het spel uiteraard eerst uitproberen zonder geld. Zo kun je de Red en Black splits eerst spelen zonder dat het je iets kost. Bij de Red splits speel je op nummers van Rood. Niet alle nummers maar de nummers van Rood die aan elkaar grenzen op de Roulette tafel. Dat geld ook voor Zwart. Valt een van de nummers dan wordt er 18 keer het ingezette bedrag uitbetaald. Dat is niet verkeerd. Houdt echter wel rekening met de hoogte van je inzet. De minimale inzet voor een Red of Black splits loop bij een Black split als snel op.

Inzet

Premier Roulette kent een minimale inzet van € 8 en loopt op tot een maximum van € 2000. Dat is serieus geld en de winst zal dan ook hoog zijn als je dat risico durft te nemen. Maar ook bij een minimale inzet zal je spelersbudget snel slinken als het even tegen zit. Maar als het mee zit dan sluit je Premier Roulette lachend af.