Zoom Roulette spelen

Zoom Roulette

Zoom Roulette spelen is Roulette spelen op een eenvoudige manier. Maar wel op een hele leuke manier. Het spel is gebaseerd op Europees Roulette. Dat is al beter dan dat het spel op  Amerikaans Roulette gebaseerd zou zijn. Bij Amerikaans Roulette zijn de winstkansen voor het huis namelijk hoger. Maar waarom heet deze Roulette variant dan Zoom Roulette? Hoe is men aan de naam gekomen? Als je Zoom Roulette speelt zul je zien waarom dit spel zo heet. De opbouw van het spel geeft aan waarom dit spel zo genoemd is door de makers van deze Roulette variant.

Zoom Roulette spelen

Zoom Roulette

Zoom Roulette spelen is Roulette spelen op een rustige manier. Je wordt niet gehinderd door het spel van andere spelers om je heen. Je kunt je rustig op het spel concentreren. En rustig verschillende manieren om Roulette te spelen uitproberen. Je kunt dit spel namelijk gratis spelen. Dat maakt Zoom Roulette beslist niet minder leuk. Integendeel zelfs. Juist de manier waarop het spel weergegeven wordt nodigt uit om dit spel te spelen. Het Roulette wiel is direct duidelijk in beeld en het winnende nummer wordt meteen zichtbaar uitgezoomd. Vandaar ook de naam Zoom Roulette.

Anders

Wat anders is aan Zoom Roulette is dat je minimaal 3 Euro moet inzetten. Anders kun je het Roulette wiel niet laten draaien. Dat kan dan wel weer op verschillende inzetten. Het totaal van je inzet moet echter wel minimaal 3 Euro zijn. Misschien zal dit een aantal spelers afschrikken. Echter de doorgewinterde Roulette spelers met een groot spelersbudget beslist niet. Maar voor hen is dan ook de maximale inzet van € 500 wel weer interessant om voor te spelen. Dan gaat het al snel voor serieus geld bij het spelen van de Roulette vorm.

Roulette wiel

Zoom Roulette

Het Roulette wiel is prominent op de voorgrond aanwezig bij Zoom Roulette. Hel lijkt wel of het wiel uit gezoomd is. Als het balletje dan tot stilstand komt dan wordt dit ook nog eens vergroot. Het is heel leuk om te zien hoe dat gedaan is. En nog leuker is het als het dan ook nog eens jouw winnend nummer is.

Direct zichtbaar

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Premier Roulette Diamond is het burenspel direct zichtbaar. Je hoeft dit niet eerst zichtbaar te maken. Je kunt gelijk je Roulette strategie bij het burenspel gebruiken. Wil je eerst even oefenen met het spelen van Zoom Roulette dan kun je dat heel gemakkelijk doen. Dit spel is ook gratis te spelen.