Reel King: de koning van de rollen

Probeer een keer de slangeninzet bij roulette

Er zijn nogal wat kansspelen die beweren dat ze koninklijk zijn. En hoewel ze dat goed recht natuurlijk hebben, valt het vaak toch erg tegen. De Reel King Roulette slot is één van de spellen die claimt koninklijk te zijn. Maar dat de game is geproduceerd door Extreme Live Gaming biedt hoop. Want deze ontwikkelaar weet keer op keer indruk te maken. Of Reel King inderdaad zo geweldig is, mag je uiteraard zelf bepalen. Lees het uitgebreide speluitleg en oordeel zelf.

Kleurrijk en koninklijk

De eerste indruk is goed. De game is een waar genot voor zowel het oog als het oor. Zo komen we allerlei kleurrijke symbolen tegen, met natuurlijk de kers en pruim, net als diverse letters en cijfers. Ook vloeien de rollen in razendsnel tempo over het scherm en speelt het jackpot symbool een sleutelrol. Novomatic (van Extreme Live Gaming) weet zichzelf wederom te overtreffen met dit unieke slot. Reel King doet daadwerkelijk koninklijk aan.

Hoe werkt Reel King?

Roulette online spelen? Dan heb je 5 rollen en 20 winlijnen tot je beschikking om je geluk te beproeven. De kunst is om ervoor te zorgen dat de inzet wordt vermenigvuldigd, waardoor de winst in één keer omhoog schiet. Daarnaast kent de game een verrassend element: de bonus. Deze wordt geactiveerd zodra de koning (jaja, wie anders) op het scherm verschijnt. Dit symbool kan tot 500 keer de inzet opleveren. Er zijn weliswaar geen scatters of bonus symbolen, maar dat maakt het roulette online spelen er wel meteen een stuk makkelijker op.

Hoe ziet het eruit?

Reel King wordt vooral geprezen door het schitterende design. En de verwachtingen worden ruimschoots waargemaakt. Het spel werkt namelijk ook goed op mobiele apparaten. De interface komt goed tot haar recht op verschillende smartphones en is eenvoudig te spelen. Een dikke voldoende dus voor het design. Zowel op de desktop, tablet, als mobiele telefoon.

En hoe klinkt het?

Er zit één bijzondere feature in het spel en dat is dus de welbekende koning van de rollen. Elke keer dat je een inzet doet, hoor je de rollen één voor één vallen. Dat spelmoment kan gepaard gaan met verschillende geluiden. Als je het voor elkaar krijgt dat er vijf belletjes achter elkaar rinkelen, dan wordt de Reel King Feature automatisch geactiveerd. Deze feature telt als een soort van bonusronde. En met een beetje geluk duurt het even voordat de ronde voorbij is, zodat jij kunt genieten van een mooie winst. Klinkt goed, nietwaar?